Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking

Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking

 Parcarea noastra este o alegere ideala daca pleci intr-o calatorie cu avionul si nu ai unde sa iti lasi masina. Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii, la tarife avantajoase. Afla tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking.

WIZ Parking se afla chiar vis-à-vis de aeroport, avand o capacitate generoasa, de 187 locuri de parcare. Perimetrul parcarii este imprejmuit si ne-am asigurat ca aceasta sa fie dotata cu multiple masuri de siguranta, pentru a preveni orice fel de incidente care pot sa apara cat timp masina stationeaza in parcare.

Iti venim in intampinare si cu cateva servicii adiacente parcarii, menite sa faca experienta parcarii masinii

la WIZ Parking cat mai placuta.

 

Iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking

 

 1. WIZ Parking este o parcare sigura

 

Am detaliat in acest articol masurile de siguranta pe care le-am luat pentru WIZ Parking. O parcare langa aeroport, in primul rand, trebuie sa fie sigura. Din acest motiv la WIZ Parking am optat pentru un sistem modern de supraveghere, de tip CCTV.

Calitatea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere este asigurata zi si noapte, deoarece parcarea beneficiaza si de un sistem pentru iluminat nocturn, iar pentru a preveni situatiile neplacute, asiguram si prezenta unui agent de paza, 24/7, care supravegheaza intreg perimetrul parcarii.

Asadar, nu ai de ce sa iti faci griji! Masina ta va fi in deplina siguranta la WIZ Parking.

 

 2. Tarife avantajoase

 

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking este ca tarifele sunt foarte avantajoase. De multe ori parcarea masinii  pentru perioada in care vei calatori, te va costa mai putin decat daca ai luat un taxi dus – intors catre aeroport. Plata parcarii se poate achita atat cash, cat si cu cardul.

De asemenea, tarifele includ si transferul gratuit la aeroport. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa vii, sa iti lasi masina, iar apoi sa lasi totul in seama noastra. La sosire, trebuie doar sa ne contactezi si vom veni sa te preluam de la aeroport, cat ai zice WIZ!

 

 3. Rezervare online

 

 Daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking trebuie sa stii ca ai posibilitaea sa faci o rezervare online. In plus, chiar te incurajam sa o faci, astfel vei avea certitudinea ca locul tau de parcare este rezervat pentru perioada dorita.

Rezerva-ti locul de parcare din timp, pentru a scapa de o grija!

 

4. Servicii adiacente

 

 Pe langa serviciul de parcare si transferul la/de la aeroport, iti oferim gratuit si un spalat exterior cu jet de apa. In timp ce masina ta este curatata,  daca mai ai cateva lucruri de rezolvat si ai nevoie de acces la internet, trebuie sa stii ca in perimetrul parcarii noastre beneficiezi de WI-FI gratuit.

 

 5. Asistenta permanenta

 

Ai intrebari legate de masina ta cat timp este parcata la noi? Nu te sfii sa ni le adresezi! Iti punem la dispozitie asistenta permanenta, pentru toata perioada in care masina ta va ramane parcata la WIZ Parking. Ne poti cere update-uri despre starea masinii, sau daca ti se va face dor, poate chiar si-o poza cu aceasta. ?

Acum, ai aflat tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iti lasi masina la WIZ Parking. Daca mai ai intrebari, contacteaza-ne aici sau trimite-ne un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook!


Comments (2)

 • Aldea 13/02/2019 - 5 ani ago

  Am parcat masina in parcarea respectiva si am fost foarte mutumit. Am fost plecat o saptamina din tara si cand am revenit am gasit masina in aceasi stare. Inainte sa plec am avut unele probleme cu bateria, iar la sosire am vorbit cu biatul de acolo si el ma asigurat ca daca nu porneste sunt pregatiti cu cabluri si i-mi dau curent. Recomand aceasta parcare. Siguranta maxima.

  Reply
  • WIZ Parking 20/02/2019 - 5 ani ago

   Multumim pentru feedback, ne bucuram ca sunteti multumit de serviciile noastre! Va asteptam oricand cu drag la WIZ Parking! 🙂

   Reply

Add Comment

Your Email address will not be published