WIZ Parking este o parcare sigura

WIZ Parking este o parcare sigura pentru masina ta

WIZ Parking este o parcare sigura pentru masina ta, situata chiar vis-a-vis de Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca. La WIZ Parking am luat multiple masuri de siguranta pentru ca tu sa nu iti faci griji in privinta masinii tale atunci cand pleci intr-o calatorie cu avionul.  

Unul dintre cele mai importante criterii dupa care te sfatuim sa alegi parcarea in care sa iti lasi masina atunci cand pleci intr-o calatorie cu avionul este cel al sigurantei. Aceasta trebuie sa fie imprejmuita, dotata cu un sistem performant de supraveghere video si un agent de paza prezent 24/7.

 

WIZ Parking este o parcare sigura deoarece indeplineste toate aceste criterii:

 

• Dispunem de un sistem performant de supraveghere video CCTV

 

Sistemele de supraveghere video CCTV sunt des intalnite in spatiile publice, avand rolul de a monitoriza activitatea din diferite zone.

Parcarea WIZ Parking este dotata cu un sistem performant de supraveghere video care asigura o imagine clara asupra tuturor autoturismelor din parcare. Camerele de supraveghere sunt astfel pozitionate incat sa acopere suprafata vasta a parcarii, eliminand riscul aparitiei unor unghiuri moarte.

Indiferent de locul de parcare in care va ramane masina ta la WIZ Parking, cu siguranta va fi in raza de actiune a camerelor video. Aceste sisteme de supraveghere descurajeaza orice tentativa de frauda.

 

• Avem un agent de paza prezent 24/7

 

Importanta unui sistem de supraveghere este incontestabila, dar consideram ca la fel de important este ca o persoana sa monitorizeze activitatea inregistrata de camerele de supraveghere si sa intervina daca apar situatii neplacute.

Din acest motiv, un agent de paza este prezent la Wiz Parking 24/7. Acesta se asigura ca masinile vor ramane in siguranta sise ocupa de monitorizarea persoanelor care vin si ies din parcare.

Prezenta unui agent de paza este importanta deoarece acesta nu permite accesul persoanelor straine in perimetrul parcarii. In schimb, clientii care doresc sa isi parcheze sau sa isi preia masina din parcarea noastra sunt mereu bineveniti.

 

• Am investit intr-un sistem de iluminat pe timp de noapte

 

Intunericul poate sa reprezinte o ocazie favorabila pentru actiunile persoanelor rauvoitoare. Cu o solutie simpla, precum sistemul de iluminat nocturn, consideram ca reusim sa descurajam initiativele de frauda sau pagubire.

WIZ Parking este o parcare iluminata pe timp de noapte, fapt care contribuie la buna functionare a sistemelor de supraveghere video. Acestea vor surprinde imagini clare si pe timp de noapte. In plus, un sistem de iluminat nocturn garanteaza si siguranta clientilor care vin sa parcheze sau sa preia masina la ore tarzii.

De asemenea, iluminarea nocturna previne micile accidente precum lovirea autoturismelor, aparitia zgarieturilor pe caroseria masinii sau deteriorarea oglinzilor retrovizoare. In multe cazuri, vizibilitatea scazuta din timpul noptii poate duce la aceste accidente marunte, dar neplacute.

 

• Am imprejmuit intreg perimetrul parcarii

 

WIZ Parking beneficiaza de o suprafata generoasa pentru parcarea autoturismelor, iar terenul este imprejmuit. In acest fel se delimiteaza foarte clar perimetrul parcarii WIZ Parking si este descurajata tentativa persoanelor straine de a se apropia de masinile parcate.

Accesul in perimetrul parcarii WIZ Parking este permis exclusiv persoanelor care doresc sa parcheze sau sa preia o masina din parcarea noastra, lucru care se face doar pe baza unui talon de parcare valabil.

Mergi in calatorie fara griji: masina ta e in siguranta la WIZ Parking! Ti-am expus toate motivele pentru care WIZ Parking este o parcare sigura pentru masina ta. Iti mai spunem un secret: avem tarife foarte avantajoase pentru parcare, indiferent daca e de scurta sau de lunga durata. Fa acum o rezervare!

P.S. Ne gasesti si pe Facebook. 🙂

 


Add Comment

Your Email address will not be published