PARCARE AEROPORT CLUJ-NAPOCA WIZ PARKING

WIZ Parking este cea mai mare si mai moderna parcare aeroport Cluj-Napoca, deschisa non-stop. Dispunem de 186 de locuri de parcare, iluminate pe timp de noapte, monitorizate video si supravegheate in permanenta de un agent de paza.

Oferim servicii de parcare pe termen scurt si lung, la tarife minime, flexibile in functie de perioada de inchiriere. Consulta lista de Tarife Parcare Aeroport Cluj-Napoca.

In plus, la WIZ Parking beneficiezi de facilitati gratuite precum  acces la reteua noastra securizata de internet Wi-Fi si acces la monitorizarea video a parcarii.

AVANTAJELE TALE LA WIZ PARKING

PARCARE AEROPORT CLUJ-NAPOCA

null
Vis-a-vis de Aeroport: proximitatea de Aeroport este cel mai important atu WIZ Parking. In 3 minute poti parcurge pe jos distanta dintre parcare si Aeroportul International Avram Iancu Cluj.
null
Ne bucuram sa iti putem oferi servicii de calitate superioara la tarife minime, diferentiate in functie de durata stationarii. Preturile pentru parcare incep de la numai 9 lei/ zi, cu toate facilitatile incluse.
null
Parcarea noastra este deschisa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Suntem disponibili non-stop pentru ca tu sa poti beneficia de serviciile noastre indiferent de ziua si ora la care decoleaza avionul tau.
null
Monitorizare video permanenta prin CCTV, unul dintre cele mai sigure sisteme de supraveghere. Iti oferim acces gratuit la camerele video pentru ca tu sa iti poti verifica masina oricand si de oriunde.
null
Masina ta este in deplina siguranta la WIZ Parking. Ne-am luat toate masurile de siguranta necesare: parcarea este imprejmuita, monitorizata video si supravegheata de un agent de paza.
null
Beneficiezi de asistenta permanenta din partea noastra. Iti stam cu placere la dispozitie pentru orice informatii in legatura cu masina ta, pe toata perioada in care este parcata la noi.
null
Am investit intr-un sistem de iluminat nocturn adecvat care acopera intreaga suprafata a parcarii. Astfel, camerele video surprind imagini clare ale intregii parcari inclusiv pe timp de noapte.
null
In incinta parcarii noastre beneficiezi de internet wireless gratuit, pe o retea securizata. Nu trebuie decat sa soliciti parola la receptie si te poti conecta in siguranta de pe dispozitivul tau.
null
Ai posibilitatea de a achita serviciile de parcare fie in numerar, fie cu cardul. Dispunem de POS pentru ca tu sa poti efectua plata rapid, eficient si sigur. Orice tranzactie este insotita de factura.