De ce sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport

De ce sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport?

De ce sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport daca pleci intr-o calatorie cu avionul? Am pus aceasta intrebare intr-un sondaj realizat pe pagina noastra de Facebook iar clientii nostri ne-au spus de ce prefera sa isi lase masina la WIZ Parking, chiar daca locuiesc in Cluj.  

Cand pleci intr-o calatorie cu avionul, esti probabil ingrijorat/a in legatura cu o multime de lucruri.

Daca drumul pana la aeroport este una dintre griji, te asiguram ca nu este cazul. Cea mai buna solutie este sa mergi la aeroport cu masina personala pe care sa o parchezi intr-o parcare privata situata la 3 minute distanta de mers pe jos pana la aeroport.

De ce? Am aflat raspunsurile de la clientii nostri in urma unui sondaj efectuat pe Facebook, si ti le facem si tie cunoscute in randurile care urmeaza.

 

De ce sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport?

 

  1. Parcarea costa mai putin decat un taxi pana la aeroport

Acest lucru este valabil in cazul persoanelor care locuiesc in orasul de unde vor lua avionul, dar totusi la o distanta suficient de mare fata de aeroport. Pentru calatoriile de scurta durata, vei fi surprins sa afli ca parcarea masinii intr-o parcare langa aeroport costa la fel sau chiar mai putin decat daca ai lua un taxi pana la aeroport.

Exemplu concret: pleci intr-un city break in weekend. Un taxi din centrul orasului Cluj-Napoca pana la aeroport costa aproximativ 25 de lei. Dus – intors, vei ajunge la suma de 50 de lei.

Parcarea masinii la WIZ Parking pentru 3 zile costa 45 de lei. In plus, vei sti ca masina ta este in siguranta, intr-o parcare supravegheata, iar tu poti sa te bucuri de calatoria ta cu o grija in minus.

 

  1. Te bucuri de confortul masinii personale pana la aeroport

Daca pleci intr-o calatorie mai lunga, este foarte probabil sa ai multe bagaje, iar daca calatoresti alaturi de familie, poate fi destul de complicat sa mergi la aeroport cu un taxi. De aceea, masina personala reprezinta o solutie la indemana, fiind si foarte confortabila.

Pe de alta parte, daca nu ai resedinta in Cluj-Napoca si vii la aeroport din alt oras, este foarte probabil sa preferi independenta oferita de masina personala. In loc sa apelezi la prieteni sau rude, pentru a te conduce pana la aeroport, poti alege sa mergi cu masina personala si sa te bucuri de mai multa flexibilitate.

Daca o parchezi intr-o parcare privata langa aeroport, stii ca va fi acolo cand te vei intoarce din calatoria ta, pregatita pentru drumul de intoarcere acasa.

 

  1. Masina ta va ramane in siguranta

O parcare langa aeroport este o alegere mult mai sigura pentru masina ta, in comparatie cu o parcare nesupravegheata si prost luminata din spatele blocului.

Cat timp esti plecat, masina ta risca sa fie lovita, zgariata sau poti sa ai o surpriza neplacuta si sa realizezi ca iti lipsesc bunuri din ea. Sa nu mai spunem de situatiile in care in lipsa unui loc de parcare, ramane parcata neregulamentar si poate fi ridicata de autoritati.

Daca iti lasi masina in parcare la WIZ Parking, te asiguram ca va fi in deplina siguranta. Parcarea noastra este dotata cu un sistem modern de supraveghere de tip CCTV si  beneficiaza de iluminat pe timp de noapte. Siguranta masinilor este garantata si de prezenta neintrerupta a unui agent de paza.

In plus, daca vei dori sa afli informatii despre starea masinii cat timp esti plecat, te bucuri de serviciul de asistenta WIZ Parking, disponibil non-stop.

 

Acum ca ai aflat de ce clientii nostri prefera sa isi lase masina intr-o parcare langa aeroport, si daca cel putin unul dintre motivele amintite mai sus se potrivesc si in cazul tau, fa-ti acum o rezervare la WIZ Parking!


Add Comment

Your Email address will not be published